16
Τετ, Οκτ

Η κοινωνική προσφορά και η συμβολή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) στην ευημερία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου αποτελεί κύρια επιδίωξή του, η οποία εδράζεται και στον δημόσιο χαρακτήρα του. Σε σύμπραξη με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, με το οποίο έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας, το ΑΠΚΥ απλώνει δίχτυ κοινωνικής προστασίας στον ευάλωτο πληθυσμό της Κύπρου και συλλέγει προϊόντα που έχει μεγάλη ανάγκη.

Μπορεί κανείς να συνεισφέρει:

  • Γάλα σε σκόνη
  • Γάλα μακράς διάρκειας
  • Βρεφικές τροφές
  • Μωρομάντηλα
  • Βρεφικές πάνες
  • Πάνες για ενήλικες
  • Δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα

Ανάγκη υπάρχει και για χειμερινό ρουχισμό για παιδιά όλων των ηλικιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο, π.χ. σχολικές φόρμες, φούτερ, παντελόνια.

Η συλλογή προϊόντων πραγματοποιείται μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2024 σε κεντρικά σημεία του ΑΠΚΥ: στο Κεντρικό κτίριο στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά και στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 48, 2235 επίσης στα Λατσιά.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσκαλεί την ακαδημαϊκή του κοινότητα, αλλά και κάθε πολίτη που επιθυμεί να συμβάλει στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία και να συμβάλει στη δράση με την παράδοση χρήσιμων και χρηστικών προϊόντων για ευάλωτες οικογένειες. Οι δωρεές θα παραχωρηθούν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το ΑΠΚΥ στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 22411600.

 

1080x1080 CSR Donations VunlerableGroups Oct Nov2024