01
Δευ, Ιουλ

Τηλεσεμινάριο: «Άγχος εξετάσεων και έλλειψη αυτοπεποίθησης» - Νέος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής & ψυχολογικής στήριξης

Το άγχος την περίοδο των εξετάσεων είναι, για πολλούς, αναπόφευκτο. Από τη μια μπορεί να μας δώσει την ώθηση να εργαστούμε πιο παραγωγικά, από την άλλη μπορεί να μας παραλύσει. Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας, όχι μόνο για τις εξετάσεις αλλά και γενικότερα, και πώς να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας;

Το ανοικτό τηλεσεμινάριο με θέμα «Άγχος εξετάσεων και έλλειψη αυτοπεποίθησης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, κλείνει τον εαρινό κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων, τον οποίο διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ). Το τηλεσεμινάριο θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών) του ΑΠΚΥ θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές μας, να διαχειριστούμε το άγχος μας καλύτερα, αλλά και να διανύσουμε την περίοδο των εξετάσεων όσο πιο παραγωγικά γίνεται.


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 2 Μαΐου 2022, εδώ.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo