01
Δευ, Ιουλ

Operating opera nationally and internationally: the Camerata Bardi Vocal Academy & Teatro Grattacielo, New York

Στο πλαίσιο της φετινής σειράς διαδικτυακών δράσεων και εκδηλώσεων με αντικείμενο την πολιτιστική πολιτική, διαχείριση και ανάπτυξη σε τοπικό, κρατικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) φιλοξενεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 τον Στέφανο Κορωναίο, Καλλιτεχνικό και Γενικό Διευθυντή (Artistic and General Director) του Teatro Grattacielo και της Camerata Bardi Vocal Academy με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η ομιλία του, που θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα, έχει τίτλο: «Operating opera nationally and internationally: the Camerata Bardi Vocal Academy & Teatro Grattacielo, New York». Η συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό θα είναι ελληνικά ή/και αγγλικά.

Η μετάδοση της ομιλίας, που θα αρχίσει στις 20:00, θα γίνει μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3BYQdkJ

Πώς διοικείται και πώς λειτουργεί ένα θέατρο όπερας και μια ακαδημία φωνής/φωνητικής; Ποιες οι απαιτήσεις της διαχείρισης; Πώς αναπτύσσεται ο οργανισμός και οι συμμετέχοντες, συμμέτοχοι και συνεργάτες; Ποιες οι προκλήσεις και ποια η ανταπόκριση σε τοπικό, κρατικό και διεθνές επίπεδο; Ποια η σχέση του θεάτρου όπερας με την εκπαίδευση και εξέλιξη των καλλιτεχνών; Ο Στέφανος Κορωναίος θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της λειτουργίας της όπερας ως πολιτιστικού οργανισμού αξιοποιώντας την εμπειρία του ως καλλιτέχνη και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Teatro Grattacielo και της Camerata Bardi Vocal Academy με έδρα τη Νέα Υόρκη. 

O Στέφανος Κορωναίος είναι ο Καλλιτεχνικός και Γενικός Διευθυντής (Artistic and General Director) του Teatro Grattacielo και της Camerata Bardi Vocal Academy με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για καλλιτέχνη (βαρύτονο) παγκόσμιας κλάσης με παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων (αλφαβητικά) στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στην Ιταλία, στη Νορβηγία, στη Νότια Κορέα. Τα τελευταία χρόνια σκηνοθετεί και διοικεί το Teatro Grattacielo και την Camerata Bardi Vocal Academy στη Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα.

 

 

Καταχωρήστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας


Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo