Sidebar

06
Παρ, Σεπ

Τηλεσεμινάριο: «Στοχοθέτηση και αύξηση παραγωγικότητας» - Kύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής στήριξης Χειμερινό εξάμηνο 2024

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει την έναρξη του Κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης για το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2024-2025. Το πρώτο τηλεσεμινάριο έχει θέμα: «Στοχοθέτηση και αύξηση παραγωγικότητας» και θα λάβει χώρα την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:00. Εισηγήτρια σε όλα τα σεμινάρια είναι η Δρ. Νάταλυ Λούμπα Φιλαρέτου, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που διοργανώνει τον κύκλο των σεμιναρίων.

Το τηλεσεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου, στον σύνδεσμο που θα σταλεί σε όλους όσοι εγγραφούν για να το παρακολουθήσουν ως τις 08/09/2024.

O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι 500 άτομα. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Το τηλεσεμινάριο αποσκοπεί στην εκμάθηση πρακτικών μεθόδων ώστε να τίθενται σωστοί και ρεαλιστικοί στόχοι και να ακολουθεί κάθε άνθρωπος τα κατάλληλα βήματα για την επίτευξή τους. Επίσης, θα δοθούν συμβουλές για να ενισχύει ο καθένας την παραγωγικότητά του και να επιτυγχάνει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.


Η καταγραφή όλων των τηλεσεμιναρίων θα είναι διαθέσιμη σε μεταγενέστερο χρόνο στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube. 

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 75% της διάρκειας του κάθε σεμιναρίου θα λαμβάνουν ηλεκτρονικά βεβαίωση ολοκλήρωσης.

 

Add event to calendar

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo