Sidebar

03
Τετ, Ιουλ

Πολιτική και οικονομική γεωγραφία της ενημέρωσης: Οι ιδιαιτερότητες του τοπικού Τύπου

Η παρουσίαση της πολιτικής και οικονομικής γεωγραφίας της Ενημέρωσης, μέσα από το πρίσμα του Τοπικού Τύπου, είναι το θέμα της ανοικτής/δημόσιας τηλεδιάλεξης του δημοσιογράφου Γιώργου Λαουτάρη, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στις 17.30. Η διάλεξη δίνεται στο πλαίσιο της διδασκαλίας της Θεματικής Ενότητας ΕΝΔ524 «Οι προκλήσεις της Νέας Δημοσιογραφίας» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ). Η διάλεξη και συζήτηση με το κοινό θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/322arbb5

Ο Τοπικός Τύπος στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί μια σταθερά της ενημέρωσης, με ιδιαίτερο κοινό και ξεχωριστή θεματολογία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πολυφωνία. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λαουτάρης θα εστιάσει στις ομοιότητες και τις διαφορές με τον εθνικής εμβέλειας Τύπο.

Ο Γιώργος Λαουτάρης σπούδασε νεοελληνική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται στα Μέσα ενημέρωσης από το 2004. Από το 2011 αφιερώθηκε στον τοπικό Τύπο με ιστοσελίδα την οποία διαχειρίζεται μέχρι σήμερα, ενώ από το 2018 διευθύνει μια τοπική εφημερίδα. 

 

Καταχωρήστε την εκδήλωση στο ημερολόγιό σας

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo