30
Κυρ, Ιουν

Τηλεσεμινάριο: «Συναισθηματική νοημοσύνη στον χώρο εργασίας» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής στήριξης Εαρινό εξάμηνο 2022-23

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συνεχίζει το εαρινό εξάμηνο 2022-2023 με νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης που διοργανώνει για την πανεπιστημιακή του κοινότητα και το ευρύ κοινό. Το πρώτο τηλεσεμινάριο της Σειράς έχει θέμα «Συναισθηματική νοημοσύνη στον χώρο εργασίας» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα). Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέρονται διαδικτυακά και μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου, ενώ και οι καταγραφές καθίστανται διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube. Στους συμμετέχοντες που πραγματοποιούν προ-εγγραφή εκδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εισηγήτρια στον κύκλο των ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων είναι η Νάταλυ Λούμπα, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που τον διοργανώνει. Το σεμινάριο στις 18/01/2023 θα αναλύσει τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης στη ζωή μας και πιο συγκεκριμένα στον χώρο εργασίας. Η εισηγήτρια θα μιλήσει για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε τη συναισθηματική νοημοσύνη και θα αναλύσει τα πιο σημαντικά «soft skills» που πρέπει να έχει ο σύγχρονος επαγγελματίας.


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 16/01/2023 στις 10:00 το πρωί, εδώ.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo