02
Τετ, Οκτ

Εκδήλωση «Διά Βίου Σταδιοδρομία και Ευεξία» για την κοινότητα αποφοίτων του ΑΠΚΥ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει –αποκλειστικάγια την κοινότητα των αποφοίτων του εκδήλωση με θέμα «Διά Βίου Σταδιοδρομία και Ευεξία». Η εκδήλωση αυτή του Γραφείου Αποφοίτων πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική Δράση (ΚΕΕΑΕΔ) του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 μεταξύ των ωρών 9.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. Με το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κοκτέιλ δικτύωσης.

Χώρος διεξαγωγής είναι το ΚΕΕΑΕΔ στην οδό Τρικούπη 129-131 στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λευκωσίας Χαράλαμπος Προύντζος και ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Σταύρος Σταύρου.


|| Αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εκδήλωσης || 

Η εκδήλωση για τους απόφοιτους του ΑΠΚΥ είναι αφιερωμένη στη διά βίου σταδιοδρομία και ευεξία των ενηλίκων. Έξι καταξιωμένοι επαγγελματίες, ο Κωνσταντίνος Βωνιάτης, η Δρ. Νάταλυ Φιλαρέτου, η Αντωνία Παπαντωνίου, η Άννα Μιχαήλ, η Κλεοπάτρα Κιττή και ο Δημήτρης Ζιρίνογλου, ο καθένας με τη δική του μοναδική διαδρομή, έρχονται με εμπνευσμένες μικρής διάρκειας ομιλίες, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να δώσουν πρακτικές συμβουλές για σωματική, ψυχική, οικονομική, επαγγελματική και κοινωνική υγεία.


Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής έως τις 8 Οκτωβρίου 2024 εδώ. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στους/στις συμμετέχοντες/ουσες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των: Aλφαμέγα, Eurojet, The Platter Co Cy

Περισσότερες Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.