01
Δευ, Ιουλ

Παρουσίαση Ερευνητικού Έργου Διεθνούς Συνεργασίας Pact4Skills

Το έργο Pact4Skills χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ και στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων σε ανθρώπους που καλούνται να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες αναφορικά με τη διαχείριση ζητημάτων πολιτισμού στο πλαίσιο του σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού. Οι ειδικές αυτές δεξιότητες αφορούν στη διαπολιτισμικότητα, στον ψηφιακό κόσμο και στο επιχειρείν. Τις ως σήμερα δράσεις και τα ουσιώδη αποτελέσματά του θα παρουσιάσουν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας/Κύπρου), ο Δρ. Γεώργιος Παπαϊωάννου και η Δρ. Δωροθέα Παπαθανασίου-Τσουρτ, μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε δημόσια τηλε-εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο  https://bit.ly/3BYQdkJ.

Το Pact4Skills (Tackling the challenges of the European Education Area by building resilient, inclusive & forward-looking training to upskill HED students face the transformations in digital culture with new e-skills, intercultural and entrepreneurial competences) ξεκίνησε το 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024. Στο έργο συμμετέχουν εταίροι από έξι χώρες:

Στο έργο οργανώνονται οι ακόλουθες δράσεις εκπαίδευσης - κατάρτισης:

  • Σειρά τεσσάρων δίωρων συνεργατικών online σεμιναρίων (web-based tutorials), με βεβαίωση συμμετοχής. Είναι διαθέσιμα εδώ.
  • Ένα MOOC (Massive Online Open Course) με τέσσερις ενότητες, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση δεξιοτήτων (Open Digital Badge). Είναι διαθέσιμο εδώ.
  • Πρακτική εκπαίδευση – κατάρτιση για τη δημιουργία ψηφιακών παιχνιδιών σοβαρού σκοπού, με βεβαίωση συμμετοχής. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
  • Ένα εβδομαδιαίο εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης σε μουσεία στο Άμστερνταμ (Ολλανδία), το οποίο έλαβε χώρα το διάστημα 9-16 Ιουλίου 2023 (βλ. εδώ).

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Pact4Skills: https://ivetagr.org/pact4skills.

Για ερωτήματα/δηλώσεις συμμετοχής και διευκρινίσεις: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                   

Add event to calendar

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

 

 

Pact4Skills logos All