Sidebar

04
Πεμ, Ιουλ

Τηλεσεμινάριο: «Διαχείριση Χρόνου και Αναβλητικότητα» - Νέος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής & ψυχολογικής στήριξης

Τόσο η μη αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, όσο και η αναβλητικότητα είναι στρεσογόνοι παράγοντες, που επηρεάζουν τη ψυχική μας ισορροπία. Η καλή διαχείριση χρόνου είναι απαραίτητο συστατικό για την ακαδημαϊκή μας επιτυχία και όχι μόνο. Το ανοικτό τηλεσεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Χρόνου και Αναβλητικότητα» μας αφορά όλους και όλες και στόχο έχει να μας βοηθήσει να διαχειριζόμαστε πιο αποτελεσματικά τον χρόνο μας, ώστε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Πρόκειται για το τρίτο σεμινάριο του εαρινού κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022. Για την παρακολούθησή του (ώρα έναρξης 17:00), ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/38jtp8pf.


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 7 Μαρτίου 2022, εδώ.


Η εκμάθηση τεχνικών για καλύτερη διαχείριση του χρόνου με διάφορες εύκολες στρατηγικές, αλλά και τρόπων αντιμετώπισης της αναβλητικότητας ανάλογα με τους παράγοντες που την προκαλούν είναι τα κύρια θέματα που θα αναπτύξει η εισηγήτρια Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του ΑΠΚΥ.

 

Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo